11/09/2019 11/09/2019 Η Σχολή Βυζαντινής Μουσικής και Ψαλτικής Τέχνης της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος “ΙΕΡΕΥΣ ΠΑΥΛΟΣ Ο ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ” διοργανώνει το πρώτο Βιωματικό Σεμινάριο Ψαλτικής Τέχνης, στην Αίθουσα διαλέξεων του Μουσείου Μικρασιατικού Πολιτισμού στο Νέο Προκόπιο Ευβοίας (πλησίον του Ι. Προσκυνηματικού Ναού Οσίου Ιωάννου του Ρώσσου), από 20 έως 21 Σεπτεμβρίου 2019, με Εισηγητή τον κ. Σωτήριο Δεσπότη-Πρωτοψάλτη του...
11 Σεπτεμβρίου, 2019 - 22:30

Πρώτο Βιωματικό Σεμινάριο Ψαλτικής Τέχνης στην Ι.Μ. Χαλκίδος

Διαδώστε:
Πρώτο Βιωματικό Σεμινάριο Ψαλτικής Τέχνης στην Ι.Μ. Χαλκίδος

Η Σχολή Βυζαντινής Μουσικής και Ψαλτικής Τέχνης της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος “ΙΕΡΕΥΣ ΠΑΥΛΟΣ Ο ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ” διοργανώνει το πρώτο Βιωματικό Σεμινάριο Ψαλτικής Τέχνης, στην Αίθουσα διαλέξεων του Μουσείου Μικρασιατικού Πολιτισμού στο Νέο Προκόπιο Ευβοίας (πλησίον του Ι. Προσκυνηματικού Ναού Οσίου Ιωάννου του Ρώσσου), από 20 έως 21 Σεπτεμβρίου 2019, με Εισηγητή τον κ. Σωτήριο Δεσπότη-Πρωτοψάλτη του Ι. Ν. Αγ. Βαρβάρας Τούμπας Θεσσαλονίκης και συνθέτη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων