06/06/2020 06/06/2020 Στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου της γενέτειράς του, στο Βασιλικό Χαλκίδος, μετέβη σήμερα το πρωί, Σάββατο των Ψυχών (6 Ιουνίου 2020), ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, συνοδευόμενος από τον Αρχιμανδρίτη Αιμιλιανό Χρήστου-Προϊστάμενο του Μητροπολιτικού Ι. Ν. Αγ. Δημητρίου Χαλκίδος και τον Διάκ. Ευγένιο Τσάλλα. Μετά τη Θεία Λειτουργία, κήρυξε τον θείο λόγο προς...
06 Ιουνίου, 2020 - 21:06
Τελευταία ενημέρωση: 06/06/2020 - 22:56

Στη γενέτειρά του ο Μητρ. Χαλκίδος σήμερα

Διαδώστε:
Στη γενέτειρά του ο Μητρ. Χαλκίδος σήμερα

Στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου της γενέτειράς του, στο Βασιλικό Χαλκίδος, μετέβη σήμερα το πρωί, Σάββατο των Ψυχών (6 Ιουνίου 2020), ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, συνοδευόμενος από τον Αρχιμανδρίτη Αιμιλιανό Χρήστου-Προϊστάμενο του Μητροπολιτικού Ι. Ν. Αγ. Δημητρίου Χαλκίδος και τον Διάκ. Ευγένιο Τσάλλα.

Μετά τη Θεία Λειτουργία, κήρυξε τον θείο λόγο προς το εκκλησίασμα, ενώ τέλεσε και τα μνημόσυνα των απ’ αιώνος κεκοιμημένων αδελφών μας.

Η Θεία Λειτουργία μεταδόθηκε σε απευθείας σύνδεση από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Ι. Μητροπόλεως στους 97,7 μεγακύκλους των fm.

Αμέσως μετά, ο Σεβασμιώτατος, με τους συνοδούς του Κληρικούς, μετέβη στον Ιερό Ναό Αγ. Νικολάου Χαλκίδος, όπου τέλεσε την Εξόδιο Ακολουθία της κηδείας του αείμνηστου εκδότη της ιστορικής εφημερίδας ″Προοδευτική Εύβοια″, Δημητρίου (Τάκη) Δεμερτζή.

Φωτογραφίες: Αλέξανδρος Γραμματικός.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων