21/04/2022 21/04/2022 Τη Μεγάλη Παρασκευή το βράδυ συν Θεώ, στον Ιερό Ναό της της Παναγίας Λιμνιάς Σκιάθου, την ακολουθία του Επιταφίου θα τελέσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων κ. Χρυσόστομος, ο οποίος θα φθάσει στο λιμάνι του νησιού στις 12:45 το ξημέρωμα του Μεγάλου Σαββάτου. Η μεταφορά του, δε, θα πραγματοποιηθεί με το θαλάσσιο...
21 Απριλίου, 2022 - 21:13
Τελευταία ενημέρωση: 21/04/2022 - 21:17

Στη Σκιάθο για τον Επιτάφιο ο Μητροπολίτης Χαλκίδος

Διαδώστε:
Στη Σκιάθο για τον Επιτάφιο ο Μητροπολίτης Χαλκίδος

Τη Μεγάλη Παρασκευή το βράδυ συν Θεώ, στον Ιερό Ναό της της Παναγίας Λιμνιάς Σκιάθου, την ακολουθία του Επιταφίου θα τελέσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων κ. Χρυσόστομος, ο οποίος θα φθάσει στο λιμάνι του νησιού στις 12:45 το ξημέρωμα του Μεγάλου Σαββάτου.

Η μεταφορά του, δε, θα πραγματοποιηθεί με το θαλάσσιο ταξί του Δημητρίου Διολέτα.

Ο Σεβασμιώτατος θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Επιταφίου, καθώς και στην Ιερά Λιτάνευση του επιταφίου στους κεντρικούς δρόμους του νησιού (μεταξύ 1:00 π.μ. – 5:30 π.μ.)

Το Μεγάλο Σάββατο το πρωί θα χοροστατήσει και θα ιερουργήσει στην ακολουθία της λεγόμενης Κρυφής Ανάστασης, στον Μητροπολιτικό ενοριακό ναό Τριών Ιεραρχών Σκιάθου (μεταξύ 9:00 – 11:00)

Στις 12 το μεσημέρι θα αναχωρήσει για την Εύβοια (και πάλι με το θαλάσσιο ταξί) και εν συνεχεία θα μεταβεί στην πόλη της Χαλκίδος, όπου, πριν την Ακολουθία της Αναστάσεως στην πόλη, θα τελέσει την ακολουθία της Αναστάσεως σε χωριά και σε στρατόπεδα της περιοχής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων