05/08/2020 05/08/2020 Το απόγευμα της Τρίτης 4 Αυγούστου 2020, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, συνοδευόμενος από τον Πρωτοσύγκελλό του Αρχιμ. Νικόδημο Ευσταθίου και τον Διάκ. Νικόλαο Πριμηκύριο, επισκέφθηκε την ορεινή Ενορία των Μηλεών Β. Ευβοίας, όπου χοροστάτησε στην ιερά Ακολουθία της Παρακλήσεως προς την Υπεραγία Θεοτόκο. Τον Σεβασμιώτατο υποδέχθηκαν με συγκινητική θέρμη ο παλιός Εφημέριος της...
05 Αυγούστου, 2020 - 13:22
Τελευταία ενημέρωση: 05/08/2020 - 12:41

Στην ενορία Μηλεών ο Μητροπολίτης Χαλκίδος

Διαδώστε:
Στην ενορία Μηλεών ο Μητροπολίτης Χαλκίδος

Το απόγευμα της Τρίτης 4 Αυγούστου 2020, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, συνοδευόμενος από τον Πρωτοσύγκελλό του Αρχιμ. Νικόδημο Ευσταθίου και τον Διάκ. Νικόλαο Πριμηκύριο, επισκέφθηκε την ορεινή Ενορία των Μηλεών Β. Ευβοίας, όπου χοροστάτησε στην ιερά Ακολουθία της Παρακλήσεως προς την Υπεραγία Θεοτόκο.

Τον Σεβασμιώτατο υποδέχθηκαν με συγκινητική θέρμη ο παλιός Εφημέριος της Ενορίας π. Ιωάννης Παπαγεωργίου και οι ευσεβείς ενορίτες.

Λίγο πριν την απόλυση, ο Σεβασμιώτατος κ. Χρυσόστομος ομίλησε προς τους προσελθόντες πιστούς για την δυνητική μεταμόρφωση του ανθρώπου μέσα στην Εκκλησία, που είναι ο τόπος όπου χαρίζεται ο Χριστός στους πιστούς και μεταλαμβάνεται απ’ αυτούς. Εν συνεχεία αναφέρθηκε στο πρόσωπο της Παναγίας μας, ως μεσίτριάς μας προς τον Θεό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων