04/03/2019 04/03/2019 Χθες το πρωί, Κυριακή 3 Μαρτίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος μετέβη στο Ιερό Προσκύνημα της Παναγίας της Φανερωμένης στην Νέα Αρτάκη Χαλκίδος. Εκεί, χοροστάτησε στον Όρθρο και προεξήρχε στην τελεσθείσα Θεία Λειτουργία, στην οποία συμμετείχαν, εκτός των ανωτέρω Κληρικών, και οι δύο Εφημέριοι του Ι. Προσκυνήματος Αρχιμ. Σεραφείμ Σπέης και Αρχιμ. Μεθόδιος Φουντούλης,...
04 Μαρτίου, 2019 - 16:47

Στην Νέα Αρτάκη ιερούργησε ο Μητρ. Χαλκίδος

Διαδώστε:
Στην Νέα Αρτάκη ιερούργησε ο Μητρ. Χαλκίδος

Χθες το πρωί, Κυριακή 3 Μαρτίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος μετέβη στο Ιερό Προσκύνημα της Παναγίας της Φανερωμένης στην Νέα Αρτάκη Χαλκίδος. Εκεί, χοροστάτησε στον Όρθρο και προεξήρχε στην τελεσθείσα Θεία Λειτουργία, στην οποία συμμετείχαν, εκτός των ανωτέρω Κληρικών, και οι δύο Εφημέριοι του Ι. Προσκυνήματος Αρχιμ. Σεραφείμ Σπέης και Αρχιμ. Μεθόδιος Φουντούλης, καθώς και ο αφυπηρετήσας εκ της ενεργού υπηρεσίας πολιός Πρωτοπρεσβ. Δημήτριος Γροντής. Προ της Απολύσεως της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος κήρυξε τον θείο λόγο ερμηνεύοντας το Ευαγγελικό Ανάγνωσμα της ημέρας.

Το ίδιο απόγευμα ο Σεβασμιώτατος παρευρέθη στην ετήσια συνεστίαση του Ενοριακού Ι. Ναού της Νέας Αρτάκης, των Αγίων Δώδεκα Αποστόλων, η οποία διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του δραστηρίου Προϊσταμένου Αρχιμ. Στεφάνου Καραμούζη και παρευρέθηκε πλήθος ενοριτών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων