29/01/2019 29/01/2019 O Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, συνοδευόμενος από τον Πρωτοσύγκελλό του Αρχιμ. Νικόδημο Ευσταθίου, επισκέφθηκε το Ερευνητικό Ωδείο Χαλκίδος, όπου παρακολούθησε τις Διπλωματικές Εξετάσεις στην Βυζαντινή Μουσική, κατά τις οποίες ανεδείχθησαν Διπλωματούχοι της Βυζαντινής Μουσικής με βαθμό ΑΡΙΣΤΑ, η κ. Χρυσούλα Ψυμούλη-Μαγουλά και ο κ. Κωνσταντίνος Δέδες. Ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη τους νέους Διπλωματούχους, τον δάσκαλό...
29 Ιανουαρίου, 2019 - 13:17

Στο Ερευνητικό Ωδείο Χαλκίδος ο Μητρ.Χαλκίδος

Διαδώστε:
Στο Ερευνητικό Ωδείο Χαλκίδος ο Μητρ.Χαλκίδος

O Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, συνοδευόμενος από τον Πρωτοσύγκελλό του Αρχιμ. Νικόδημο Ευσταθίου, επισκέφθηκε το Ερευνητικό Ωδείο Χαλκίδος, όπου παρακολούθησε τις Διπλωματικές Εξετάσεις στην Βυζαντινή Μουσική, κατά τις οποίες ανεδείχθησαν Διπλωματούχοι της Βυζαντινής Μουσικής με βαθμό ΑΡΙΣΤΑ, η κ. Χρυσούλα Ψυμούλη-Μαγουλά και ο κ. Κωνσταντίνος Δέδες.

Ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη τους νέους Διπλωματούχους, τον δάσκαλό τους και εκλεκτό Χοράρχη και Πρωτοψάλτη του Ι. Ναού Αγ. Νικολάου Χαλκίδος κ. Σπυρίδωνα Σιμιτζή και την Διευθύντρια του Ωδείου κ. Μαρία Τουλούμη-Λώλη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων