11/05/2021 11/05/2021 Τη Δευτέρα 10 Μαΐου 2021, η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Νίκη Κεραμέως, πραγματοποίησε περιοδεία σε Σχολεία του Δήμου Χαλκιδέων, συνοδευομένη από το υπηρεσιακό της επιτελείο, με αφορμή την πρώτη ημέρα της δια ζώσης επαναλειτουργίας των Σχολείων. Αμέσως μετά επισκέφθηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Χαλκίδος κ. Χρυσόστομο στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως, όπισθεν του Ι. Ναού...
11 Μαΐου, 2021 - 8:09
Τελευταία ενημέρωση: 11/05/2021 - 8:16

Στον Μητροπολίτη Χαλκίδος η υπουργός Παιδείας

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Χαλκίδος η υπουργός Παιδείας

Τη Δευτέρα 10 Μαΐου 2021, η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Νίκη Κεραμέως, πραγματοποίησε περιοδεία σε Σχολεία του Δήμου Χαλκιδέων, συνοδευομένη από το υπηρεσιακό της επιτελείο, με αφορμή την πρώτη ημέρα της δια ζώσης επαναλειτουργίας των Σχολείων.

Αμέσως μετά επισκέφθηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Χαλκίδος κ. Χρυσόστομο στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως, όπισθεν του Ι. Ναού Αγίας Παρασκευής Πολιούχου Χαλκίδος. Την κυρία Υπουργό υπεδέχθη ο Σεβασμιώτατος, με Κληρικούς και λαϊκούς υπαλλήλους των Γραφείων.

Αμέσως μετά ο Σεβασμιώτατος και η κ. Υπουργός είχαν σύντομη επικοινωνία. Η κ. Κεραμέως ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την υποδοχή και την εγκάρδια φιλοξενία και κατόπιν ο Σεβασμιώτατος κ. Χρυσόστομος της προσέφερε αναμνηστικές ευλογίες.

Δοξολογία για τον Προστάτη του Πεζικού

Την ίδια ημέρα, ο Σεβασμιώτατος μετέβη στη Σχολή Πεζικού στη Χαλκίδα και συμπαραστατούμενος από τον Αρχιμ. Συμεών Ηλιοδρομίτη-Προϊστάμενο της Ενορίας Αγ. Παρασκευής Πολιούχου Χαλκίδος, με την οποία γειτνιάζει η Σχολή και τον Πρωτ. Νικόλαο Μπάντρα-Στρατιωτικό Ιερέα, προεξήρχε στην τέλεση της επίσημης Δοξολογίας εορτασμού του Μεγαλομάρτυρα Αγίου Γεωργίου, προστάτη του Πεζικού.

Στην εκδήλωση, η οποία έλαβε χώρα με περιορισμένο αριθμό προσκεκλημένων, λόγω των μέτρων προστασίας από την πανδημία του COVID-19, παρέστησαν ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Αλκιβιάδης Στεφανής, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος και ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης, επίσης ο Αρχηγός ΓΕΑ, Αντιπτέραρχος Γεώργιος Μπλιούμης και ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων