05/08/2021 05/08/2021 Το λειτουργικό του πρόγραμμα για την Εορτή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος (5 και 6 Αυγούστου) τροποποίησε εξαιτίας της «ενσκηψάσης φοβερής πυρκαϊάς στην περιοχή των Δήμων Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννης» ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, που θα λειτουργήσει στον Όσιο Δαυίδ ανήμερα της δεσποτικής εορτής. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος, σήμερα παραμονή της Μεταμορφώσεως (5 Αυγούστου...
05 Αυγούστου, 2021 - 15:53
Τελευταία ενημέρωση: 05/08/2021 - 15:43

Στον Όσιο Δαυίδ ο Μητροπολίτης Χαλκίδος για τη γιορτή της Μεταμορφώσεως

Διαδώστε:
Στον Όσιο Δαυίδ ο Μητροπολίτης Χαλκίδος για τη γιορτή της Μεταμορφώσεως

Το λειτουργικό του πρόγραμμα για την Εορτή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος (5 και 6 Αυγούστου) τροποποίησε εξαιτίας της «ενσκηψάσης φοβερής πυρκαϊάς στην περιοχή των Δήμων Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννης» ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, που θα λειτουργήσει στον Όσιο Δαυίδ ανήμερα της δεσποτικής εορτής.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος, σήμερα παραμονή της Μεταμορφώσεως (5 Αυγούστου 2021 και ώρα 8μ.μ.) ο Σεβασμιώτατος θα χοροστατήσει στην Ακολουθία του Εσπερινού της Εορτής στον Ενοριακό Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ωρεών. Επίσης, αύριο το πρωί (6 Αυγούστου 2021 και ώρα 07:30π.μ.) θα λειτουργήσει στην πυρόπληκτη Ιερά Μονή Οσίου Δαυΐδ Γέροντος Λίμνης.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα τελέσει την Παράκληση της Παναγίας στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου της επίσης πυρόπληκτης Ενορίας Ροβιών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων