12/06/2023 12/06/2023 Μεγάλη και αδιάκοπη παραμένει η συρροή ευσεβών χριστιανών στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κανήθου Χαλκίδος, από την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023, που ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας κ. Παντελεήμων εκόμισε εκεί, το θαυματουργό εικόνισμα της Παναγίας «Σουμελά», κατόπιν αιτήματος της τοπικής μας Εκκλησίας και ευλογίας της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος. Οι προσκυνητές που...
12 Ιουνίου, 2023 - 11:36

Συρροή προσκυνητών στην Παναγία Σουμελά στη Χαλκίδα

Διαδώστε:
Συρροή προσκυνητών στην Παναγία Σουμελά στη Χαλκίδα

Μεγάλη και αδιάκοπη παραμένει η συρροή ευσεβών χριστιανών στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κανήθου Χαλκίδος, από την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023, που ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας κ. Παντελεήμων εκόμισε εκεί, το θαυματουργό εικόνισμα της Παναγίας «Σουμελά», κατόπιν αιτήματος της τοπικής μας Εκκλησίας και ευλογίας της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Οι προσκυνητές που μέχρι τώρα κατέφθασαν, εκτός απ’ όλα τα μέρη της Ευβοίας, προέρχονται επίσης από την Αττική, την Βοιωτία, την Πελοπόννησο, την Φθιώτιδα και αλλού.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής της ιεράς εικόνας στη Χαλκίδα, δηλαδή μέχρι και την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023, 10π.μ., ο Ι. Ναός, θα παραμένει ανοικτός, από τις 7π.μ. έως τη 1π.μ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων