12/05/2022 12/05/2022 Χρήσιμα εργαλεία για την αποστολή τους έλαβαν ως δώρο από την Ιεράς Μητρόπολη Χαλκίδος μέλη του Σωματείου Εθελοντών Διασωστών Δασοπυροσβεστών Βορειοκεντρικής Εύβοιας.  Συγκεκριμένα την Τετάρτη 11 Μαΐου, στα Γραφεία της Ι. Μητροπόλεως Χαλκίδος, η Πρόεδρος, κ. Αρχοντούλα Παπαδοπούλου και μέλη του Σωματείου παρέλαβαν δύο επαγγελματικά αλυσοπρίονα και έναν απινιδωτή, κατόπιν προτέρου αιτήματός τους. Εκπρόσωπος του...
12 Μαΐου, 2022 - 9:35
Τελευταία ενημέρωση: 12/05/2022 - 9:41

Τα δώρα της Μητρόπολης Χαλκίδος στους Εθελοντές Δασοπυροσβέστες

Διαδώστε:
Τα δώρα της Μητρόπολης Χαλκίδος στους Εθελοντές Δασοπυροσβέστες

Χρήσιμα εργαλεία για την αποστολή τους έλαβαν ως δώρο από την Ιεράς Μητρόπολη Χαλκίδος μέλη του Σωματείου Εθελοντών Διασωστών Δασοπυροσβεστών Βορειοκεντρικής Εύβοιας. 

Συγκεκριμένα την Τετάρτη 11 Μαΐου, στα Γραφεία της Ι. Μητροπόλεως Χαλκίδος, η Πρόεδρος, κ. Αρχοντούλα Παπαδοπούλου και μέλη του Σωματείου παρέλαβαν δύο επαγγελματικά αλυσοπρίονα και έναν απινιδωτή, κατόπιν προτέρου αιτήματός τους.

Εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Χαλκίδος κ. Χρυσοστόμου, κατά την επίδοση της δωρεάς, ήταν ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ι. Μητροπόλεως Αρχιμ. Νικηφόρος Ευσταθίου, ενώ μεταξύ των μελών του Σωματείου παρέστη και ο Σταυροφ. Οικον. π. Ιωάννης Σεφέρης-Εφημέριος της Ενορίας Ζωοδόχου Πηγής Τσούκας Κηρέως, ο οποίος πολλά εργάζεται και πολλές φορές κινδύνευσε για την διάσωση του φυσικού πλούτου του τόπου του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων