29/01/2019 29/01/2019 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019 το απόγευμα ευλόγησε, στο Συνεδριακό Κέντρο της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας, την Πρωτοχρονιάτικη Αγιοβασιλόπιτα του Ομίλου Αντισφαίρισης Χαλκίδας, ανταποκριθείς σε σχετική πρόσκληση που του απηύθυνε ο Πρόεδρος του Ομίλου κ. Γρηγόριος Δάσκος. Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ηλίας Μπουρμάς, ο Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΝ κ. Γεώργιος Γιακουμάκης,...
29 Ιανουαρίου, 2019 - 9:52

Τιμητική εκδήλωση στη Μητρ.Χαλκίδος

Διαδώστε:
Τιμητική εκδήλωση στη Μητρ.Χαλκίδος

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019 το απόγευμα ευλόγησε, στο Συνεδριακό Κέντρο της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας, την Πρωτοχρονιάτικη Αγιοβασιλόπιτα του Ομίλου Αντισφαίρισης Χαλκίδας, ανταποκριθείς σε σχετική πρόσκληση που του απηύθυνε ο Πρόεδρος του Ομίλου κ. Γρηγόριος Δάσκος.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ηλίας Μπουρμάς, ο Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΝ κ. Γεώργιος Γιακουμάκης, δημοτικοί σύμβουλοι, μέλη και αθλητές του ΟΑΧ, καθώς και ο για πολλά χρόνια πρωταθλητής Ελλάδος κ. Τάσος Μπαβέλας, ο οποίος είναι σήμερα ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας Αντισφαίρισης.

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν αθλητές/τριες και μέλη του ΟΑΧ για τις διακρίσεις που είχαν το 2018.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων