30/03/2024 02/04/2024 O Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος μετέβη το απόγευμα της Παρασκευής 29ης Μαρτίου 2024, στον κατάμεστο Ενοριακό Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Χαλκίδος, όπου χοροστάτησε στην ακολουθία των Β’ Χαιρετισμών και ανέπεμψε προς την Θεοτόκο τη δεύτερη στάση τους. Κατά την Ιερά Ακολουθία, τον Σεβασμιώτατο πλαισίωσαν ο Αρχιμανδρίτης Τιμόθεος Μπαΐμπάκης-ιεροκήρυκας, ο σακελλάριος Χρήστος...
30 Μαρτίου, 2024 - 13:43
Τελευταία ενημέρωση: 02/04/2024 - 21:45

Β’ Στάση των Χαιρετισμών στον κατάμεστο Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Χαλκίδος

Διαδώστε:
Β’ Στάση των Χαιρετισμών στον κατάμεστο Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Χαλκίδος

O Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος μετέβη το απόγευμα της Παρασκευής 29ης Μαρτίου 2024, στον κατάμεστο Ενοριακό Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Χαλκίδος, όπου χοροστάτησε στην ακολουθία των Β’ Χαιρετισμών και ανέπεμψε προς την Θεοτόκο τη δεύτερη στάση τους.

Κατά την Ιερά Ακολουθία, τον Σεβασμιώτατο πλαισίωσαν ο Αρχιμανδρίτης Τιμόθεος Μπαΐμπάκης-ιεροκήρυκας, ο σακελλάριος Χρήστος Γεωργαράς-εφημέριος της Ενορίας, οι διάκονοι Σταύρος Καλαφάτης και Χρήστος Ραμαντανάκης.

Απευθυνόμενος διδακτικά, ο Σεβασμιώτατος, προς τους εκκλησιασθέντες πιστούς και τους ακροατές του ραδιοφωνικού σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος (97, 7fm), ανέπτυξε ερμηνευτικά το ημιστίχιο «Χαίρε των Αποστόλων το ασίγητον στόμα».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων