07/05/2022 07/05/2022 Tην Κυριακή 8 Μαΐου 2022, οπότε και η Εκκλησία μας τιμά τη μνήμη των Αγίων Μυροφόρων Γυναικών και των Ανδρών Κηδευτών του Κυρίου μας, μεταξύ των οποίων και ο Άγιος Νικόδημος, ο νυκτερινός μαθητής του Κυρίου, εορτάζει τα ονομαστήριά του ο πρώτος πνευματικός υιός και πρώτος συνεργάτης του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Χαλκίδος κ. Χρυσοστόμου στην ευθύνη...
07 Μαΐου, 2022 - 15:28
Τελευταία ενημέρωση: 07/05/2022 - 15:24

Χαλκίδα: Συλλειτουργώντας με τον Μητροπολίτη θα γιορτάσει τα ονομαστήριά του ο Πρωτοσύγκελλος

Διαδώστε:
Χαλκίδα: Συλλειτουργώντας με τον Μητροπολίτη θα γιορτάσει τα ονομαστήριά του ο Πρωτοσύγκελλος

Tην Κυριακή 8 Μαΐου 2022, οπότε και η Εκκλησία μας τιμά τη μνήμη των Αγίων Μυροφόρων Γυναικών και των Ανδρών Κηδευτών του Κυρίου μας, μεταξύ των οποίων και ο Άγιος Νικόδημος, ο νυκτερινός μαθητής του Κυρίου, εορτάζει τα ονομαστήριά του ο πρώτος πνευματικός υιός και πρώτος συνεργάτης του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Χαλκίδος κ. Χρυσοστόμου στην ευθύνη της διοικήσεως της Ι. Μητροπόλεως Χαλκίδος, Πρωτοσύγκελλός του, Αρχιμ. Νικόδημος Ευσταθίου.

Το πρωί της Κυριακής ο εορτάζων π. Νικόδημος θα λειτουργήσει μαζί με τον Σεβασμιώτατο και άλλους πατέρες στον Ι. Ναό Αγίας Παρασκευής Πολιούχου Χαλκίδος, ενώ το απόγευμα της ιδίας ημέρας (Κυριακή 8 Μαΐου), μετά τις 18.00, ο π. Νικόδημος θα ευρίσκεται στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως (Βάκη 21), για όσους επιθυμούν να του ευχηθούν προσωπικά για την εορτή του.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων