25/12/2018 25/12/2018 Το χαρμόσυνο άγγελμα της Γεννήσεως του Χριστού ακούστηκε σήμερα με λαμπρότητα αλλά και με ιδιαίτερη κατάνυξη στον Ι. Καθεδρικό Ναό της Ύδρας με την τέλεση της Ακολουθίας του Όρθρου και εν συνεχεία τις Μεγάλες και Βασιλικές Ώρες των Χριστουγέννων και τον Μ. Εσπερινό μετά της Θείας Λειτουργίας του Μεγάλου Βασιλείου. Το πρωί της Τρίτης 25...
25 Δεκεμβρίου, 2018 - 12:08
Τελευταία ενημέρωση: 25/12/2018 - 12:10

Η Χριστουγεννιάτικη Θεία Λειτουργία στον Καθεδρικό Ναό της Ύδρας

Διαδώστε:
Η Χριστουγεννιάτικη Θεία Λειτουργία στον Καθεδρικό Ναό της Ύδρας

Το χαρμόσυνο άγγελμα της Γεννήσεως του Χριστού ακούστηκε σήμερα με λαμπρότητα αλλά και με ιδιαίτερη κατάνυξη στον Ι. Καθεδρικό Ναό της Ύδρας με την τέλεση της Ακολουθίας του Όρθρου και εν συνεχεία τις Μεγάλες και Βασιλικές Ώρες των Χριστουγέννων και τον Μ. Εσπερινό μετά της Θείας Λειτουργίας του Μεγάλου Βασιλείου.


Το πρωί της Τρίτης 25 Δεκεμβρίου 2018 προεξάρχοντος του Σεβασμιώτατου Ποιμενάρχη κ.κ. Εφραίμ και συλλειτουργούντων του Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου Αιδεσ. Πρωτ. π. Ακινδύνου Δαρδανού και του Πανοσ. Αρχιμανδρίτου π. Νεκτάριου Δαρδανού τελέσθηκε η Χριστουγεννιάτικη Θεία Λειτουργία στον Ι. Καθεδρικό Ναό της Ύδρας.


Πιστοί κάθε ηλικίας παρακολούθησαν την λαμπρή Θεία Λειτουργία στην οποία αναγνώσθηκε η Ποιμαντορική Εγκύκλιος των Χριστουγέννων του Σεπτού μας Ποιμενάρχη κ.κ. Εφραίμ.
Η Θεία Λειτουργία ολοκληρώθηκε με τις ευχές του Μητροπολίτη  κ.κ. Εφραίμ προς τους πιστούς που έλαβαν από το χέρι του το αντίδωρο.
Στη Χριστουγεννιάτικη Λειτουργία παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Γ. Κουκουδάκης, ο Αντιδήμαρχος Ύδρας κ. Ι. Μπελεγρής, ο Υπολιμενάρχης Ύδρας Ανθυποπλοίαρχος ΛΣ κ. Β. Βαζαίος και πλήθος πιστών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων