23/08/2022 24/08/2022 Με λαμπρότητα τελέστηκε την Δευτέρα 22 Αυγούστου 2022, η Ιερά Αγρυπνία επί τη αποδόσει της εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ύδρας. Κατά την διάρκεια του Μεγάλου Αρχιερατικού Εσπερινού έγινε η λιτάνευση των Ιερών Εικόνων Παναγίας των Ναυμάχων και Παναγίας του Μαλίκη....
23 Αυγούστου, 2022 - 10:08
Τελευταία ενημέρωση: 24/08/2022 - 2:45

Αγρυπνία και λιτάνευση εικόνων της Παναγίας στην Ύδρα

Διαδώστε:
Αγρυπνία και λιτάνευση εικόνων της Παναγίας στην Ύδρα

Με λαμπρότητα τελέστηκε την Δευτέρα 22 Αυγούστου 2022, η Ιερά Αγρυπνία επί τη αποδόσει της εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ύδρας.

Κατά την διάρκεια του Μεγάλου Αρχιερατικού Εσπερινού έγινε η λιτάνευση των Ιερών Εικόνων Παναγίας των Ναυμάχων και Παναγίας του Μαλίκη.

Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο Πανοσ. Πρωτοσύγκελλος Αρχιμ. π. Νεκτάριος Δαρδανός.

Έψαλλε χορός ψαλτών υπό την Διεύθυνση του κ. Δημητρίου Καλομοίρη και ο Πρωτοψάλτης κ. Άγγελος Διαμαντόπουλος μετά του Λαμπαδαρίου κ. Γεωργίου Σκάγκου.

Προ της απολύσεως τελέσθηκε το Αρχιερατικό μνημόσυνο του μακαριστού Γέροντος Αρχιμ. π. Αθανασίου Κουλούρα επί τη εκταφή των οστών του.

Την Ιερά Αγρυπνία μετάδωσε το Ραδιόφωνο της Πειραϊκής Εκκλησίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων