18/05/2023 18/05/2023 Αναχώρησε με κωδωνοκρουσίες σήμερα το απόγευμα, από τον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ύδρας, η Τιμία Κάρα του Αγίου ενδόξου Νεομάρτυρος Κωνσταντίνου του Υδραίου με προορισμό το Ναύπλιο όπου στις 20.00 θα γίνει από τον Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκτάριο η επίσημος υποδοχή στα προπύλαια του Ιερού Ναού των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Νέου Βυζαντίου Ναυπλίου. Την Τιμία...
18 Μαΐου, 2023 - 19:15
Τελευταία ενημέρωση: 18/05/2023 - 19:00

Αναχώρησε με κωδωνοκρουσίες η Τιμία Κάρα του Αγίου Κωνσταντίνου του Υδραίου για το Ναύπλιο

Διαδώστε:
Αναχώρησε με κωδωνοκρουσίες η Τιμία Κάρα του Αγίου Κωνσταντίνου του Υδραίου για το Ναύπλιο

Αναχώρησε με κωδωνοκρουσίες σήμερα το απόγευμα, από τον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ύδρας, η Τιμία Κάρα του Αγίου ενδόξου Νεομάρτυρος Κωνσταντίνου του Υδραίου με προορισμό το Ναύπλιο όπου στις 20.00 θα γίνει από τον Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκτάριο η επίσημος υποδοχή στα προπύλαια του Ιερού Ναού των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Νέου Βυζαντίου Ναυπλίου.

Την Τιμία Κάρα μεταφέρει τη Σεπτή Εντολή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ύδρας κ. Εφραίμ ο Πανοσ. Πρωτοσύγκελλος Αρχιμ. π. Νεκτάριος Δαρδανός ομού μετά του Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου πρωτ. π. Ακινδύνου Δαρδανού.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων