25/12/2020 25/12/2020 Στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου της Ύδρας τελέστηκε ανήμερα της εορτής των Χριστουγέννων, με ιδιαίτερη κατάνυξη και λαμπρότητα η Θεία Λειτουργία των Χριστουγέννων. Στην Ακολουθία προεξήρχε  ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Ύδρας, Σπετσών & Αιγίνης  Πανοσιολογιωτάτος Αρχιμανδρίτης π. Νεκτάριος Δαρδανός,  μετά του Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου και Προϊστάμενου του Καθεδρικού Ναού Ύδρας Αιδεσ. Πρωτ. π. Ακίνδυνου Δαρδανού. Στη...
25 Δεκεμβρίου, 2020 - 16:20
Τελευταία ενημέρωση: 25/12/2020 - 16:27

Ανήμερα Χριστούγεννα στην Ύδρα (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Ανήμερα Χριστούγεννα στην Ύδρα (ΦΩΤΟ)

Στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου της Ύδρας τελέστηκε ανήμερα της εορτής των Χριστουγέννων, με ιδιαίτερη κατάνυξη και λαμπρότητα η Θεία Λειτουργία των Χριστουγέννων. Στην Ακολουθία προεξήρχε  ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Ύδρας, Σπετσών & Αιγίνης  Πανοσιολογιωτάτος Αρχιμανδρίτης π. Νεκτάριος Δαρδανός,  μετά του Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου και Προϊστάμενου του Καθεδρικού Ναού Ύδρας Αιδεσ. Πρωτ. π. Ακίνδυνου Δαρδανού. Στη Θεία Λειτουργία παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Γ. Κουκουδάκης, ο πρώην Υπουργός κ. Α. Ανδριανόπουλος και ο προβλεπόμενος αριθμός πιστών. Κατά την Ακολουθία των Χριστουγέννων είχαν παρθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αποτροπή μετάδοσης του νέου ιού βάση της ΚΥΑ.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων