22/05/2023 22/05/2023 Με τις δέουσες τιμές θα επιστρέψει το μεσημέρι της Τρίτης, 23 Μαΐου 2023, από το Ναύπλιο η Τιμία Κάρα του Αγίου ενδόξου Νεομάρτυρος Κωνσταντίνου του Υδραίου. Πλήθη πιστών συρρέουν από την προηγούμενη Πέμπτη στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Νέου Βυζαντίου Ναυπλίου, για να προσκυνήσουν την ευωδιάζουσα Τιμία Κάρα. Ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος...
22 Μαΐου, 2023 - 10:44
Τελευταία ενημέρωση: 22/05/2023 - 10:50

Αύριο η επιστροφή της Τιμίας Κάρας του Νεομάρτυρος Κωνσταντίνου στην Ύδρα

Διαδώστε:
Αύριο η επιστροφή της Τιμίας Κάρας του Νεομάρτυρος Κωνσταντίνου στην Ύδρα

Με τις δέουσες τιμές θα επιστρέψει το μεσημέρι της Τρίτης, 23 Μαΐου 2023, από το Ναύπλιο η Τιμία Κάρα του Αγίου ενδόξου Νεομάρτυρος Κωνσταντίνου του Υδραίου.

Πλήθη πιστών συρρέουν από την προηγούμενη Πέμπτη στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Νέου Βυζαντίου Ναυπλίου, για να προσκυνήσουν την ευωδιάζουσα Τιμία Κάρα.

Ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος Πρωτ. π. Ακίνδυνος Δαρδανός θα μεταβεί το πρωί της Τρίτης στο Ναύπλιο όπου και θα παραλάβει την Τιμία Κάρα.

Η Τιμία Κάρα θα παραμείνει στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ύδρας για την Αγρυπνία επί τη αποδόσει του Αγίου Πάσχα και εν συνεχεία την Τετάρτη θα επιστρέψει εις την οικεία θέση, στον Ιερό Ναό του Αγίου ενδόξου Νεομάρτυρος Κωνσταντίνου του Υδραίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων