13/05/2023 13/05/2023  Το διετές Αρχιερατικό Μνημόσυνο του αοιδίμου αγιασμένου Γέροντος , Αρχιμανδρίτη π. Ανανία Κουστένη τέλεσε σήμερα  Σάββατο 13η Μαΐου 2023 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ, ο οποίος ιερούργησε στο χωρίο Καρκαλού Γορτυνίας, πλησίον της Δημητσάνας. Συλλειτούργησαν ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος Αρχιμανδρίτης π. Νεκτάριος Δαρδανός και πατέρες της τοπικής Εκκλησίας. Ο Σεβασμιώτατος ομίλησε συγκινητικά...
13 Μαΐου, 2023 - 17:10
Τελευταία ενημέρωση: 13/05/2023 - 16:38

Διετές μνημόσυνο του αοιδίμου Γέροντος π. Ανανία Κουστένη

Διαδώστε:
Διετές μνημόσυνο του αοιδίμου Γέροντος π. Ανανία Κουστένη

 Το διετές Αρχιερατικό Μνημόσυνο του αοιδίμου αγιασμένου Γέροντος , Αρχιμανδρίτη π. Ανανία Κουστένη τέλεσε σήμερα  Σάββατο 13η Μαΐου 2023 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ, ο οποίος ιερούργησε στο χωρίο Καρκαλού Γορτυνίας, πλησίον της Δημητσάνας.

Συλλειτούργησαν ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος Αρχιμανδρίτης π. Νεκτάριος Δαρδανός και πατέρες της τοπικής Εκκλησίας.
Ο Σεβασμιώτατος ομίλησε συγκινητικά για την προσωπικότητα του π. Ανανία και ανέγνωσε την πνευματική Διαθήκη του, προς επιστηριγμό των δεκάδων πνευματικών του τέκνων.
Το  απόγευμα της Παρασκευής 12ης Μαΐου ο Σεβασμιώτατος τέλεσε και Αρχιερατικό Τρισάγιο επί του Τάφου του μακαριστού Γέροντος.
 
 
 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων