14/08/2022 14/08/2022 Στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ύδρας τελέσθηκε σήμερα Δισαρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ύδρας κ. Εφραίμ. Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ρωγών κ .Φιλόθεος. Προ της απολύσεως τελέσθηκε και το Αρχιερατικό μνημόσυνο των ευεργετών της τοπικής Εκκλησίας. Ο Σεβασμιώτατος κ. Εφραίμ με συγκίνηση αναφέρθηκε στα τίμια πρόσωπα των αοιδίμων ευεργετών, με Πρώτον...
14 Αυγούστου, 2022 - 16:46
Τελευταία ενημέρωση: 14/08/2022 - 16:40

Δισαρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ύδρας

Διαδώστε:
Δισαρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ύδρας

Στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ύδρας τελέσθηκε σήμερα Δισαρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ύδρας κ. Εφραίμ. Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ρωγών κ .Φιλόθεος.

Προ της απολύσεως τελέσθηκε και το Αρχιερατικό μνημόσυνο των ευεργετών της τοπικής Εκκλησίας.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Εφραίμ με συγκίνηση αναφέρθηκε στα τίμια πρόσωπα των αοιδίμων ευεργετών, με Πρώτον τον μακαριστό Γέροντα Μητροπολίτη Ύδρας Κυρό Ιερόθεο.

Ευχαρίστησε δε δεόντως και τον Θεοφιλέστατο για την παρουσία του στην Ύδρα κατόπιν της ευλογίας του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ Ιερωνύμου Β’ του οποίου τυγχάνει βοηθός Επίσκοπος.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων