14/11/2021 14/11/2021 Με λαμπρότητα τελέστηκε το απόγευμα της 13ης Νοεμβρίου στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ύδρας, επί τη εορτή του Αγίου ενδόξου Νεομάρτυρος Κωνσταντίνου του Υδραίου, ο Μέγας Δισαρχιερατικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καρπενησίου κ.Γεωργίου. Τον Σεβασμιώτατο άγιο Καρπενησίου, που είναι και ο εκπρόσωπος της Ιεράς Συνόδου στην εφετινή εορτή, με αφορμή τα 200 χρόνια από την...
14 Νοεμβρίου, 2021 - 13:20
Τελευταία ενημέρωση: 14/11/2021 - 14:11

Δισαρχιερατικός Εσπερινός για τον Άγιο Κωνσταντίνο τον Υδραίο

Διαδώστε:
Δισαρχιερατικός Εσπερινός για τον Άγιο Κωνσταντίνο τον Υδραίο

Με λαμπρότητα τελέστηκε το απόγευμα της 13ης Νοεμβρίου στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ύδρας, επί τη εορτή του Αγίου ενδόξου Νεομάρτυρος Κωνσταντίνου του Υδραίου, ο Μέγας Δισαρχιερατικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καρπενησίου κ.Γεωργίου.

Τον Σεβασμιώτατο άγιο Καρπενησίου, που είναι και ο εκπρόσωπος της Ιεράς Συνόδου στην εφετινή εορτή, με αφορμή τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821, προσφώνησε και ευχαρίστησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ.

Ο Άγιος Καρπενησίου ομίλησε εμπνευσμένα και ευλόγησε τους πιστούς.

Παρέστη ο Υφυπουργός Ναυτιλίας κ. Κατσαφάδος και οι αρχές της Νήσου.

μακαριστός μακαριστός

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων