01/01/2023 01/01/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας κ. Εφραίμ ιερούργησε, την πρώτη ημέρα του νέου έτους, στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ύδρας. Την Πρωτοχρονιάτικη Ποιμαντορική Εγκύκλιο ανέγνωσε ο Πανοσ. Πρωτοσύγκελλος Αρχιμανδρίτης π. Νεκτάριος Δαρδανός. Προ της απολύσεως ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε πατρικά στο εκκλησίασμα. Στη συνεχεία ο Σεβασμιώτατος προέστη της Δοξολογίας επί τω νέω έτει, παρουσία των αρχών της Νήσου...
01 Ιανουαρίου, 2023 - 17:00
Τελευταία ενημέρωση: 01/01/2023 - 16:32

Δοξολογία και Ευλογία Βασιλόπιτας από τον Μητροπολίτη Ύδρας

Διαδώστε:
Δοξολογία και Ευλογία Βασιλόπιτας από τον Μητροπολίτη Ύδρας

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας κ. Εφραίμ ιερούργησε, την πρώτη ημέρα του νέου έτους, στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ύδρας. Την Πρωτοχρονιάτικη Ποιμαντορική Εγκύκλιο ανέγνωσε ο Πανοσ. Πρωτοσύγκελλος Αρχιμανδρίτης π. Νεκτάριος Δαρδανός.

Προ της απολύσεως ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε πατρικά στο εκκλησίασμα.

Στη συνεχεία ο Σεβασμιώτατος προέστη της Δοξολογίας επί τω νέω έτει, παρουσία των αρχών της Νήσου και κατόπιν συνοδευόμενος υπό των Πατέρων μετέβη στον Δήμο όπου και ευλόγησε την Αγιοβασιλόπιτα.

Σε σύντομο λογίδριο του αναφέρθηκε σε λόγους του Μεγάλου Βασιλείου για τους άρχοντες και έκλεισε με ευχές για υγεία και πρόοδο σε όλα.

ΈκαΝε δε έκκληση οι επιχειρηματίες της Νήσου να ενισχύουν οικονομικά το έργο του Κουλουρείου Νοσοκομείου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων