20/05/2022 20/05/2022 Με ιδιαίτερη επιτυχία και ικανή συμμετοχή πραγματοποιείται η δωρεάν εξέταση Triplex Καρδιάς στο Κουλούρειο Νοσοκομείο Ύδρας, “Παναγία η Φανερωμένη” από ειδήμονες ιατρούς καρδιολόγους στα πλαίσια του επιστημονικού συνεδρίου της ΕΛΕΜΕΚΑΝ με τίτλο: “Καρδιολογικά Cases”. Ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος Αρχιμανδρίτης π. Νεκτάριος Δαρδανός μετέβη στο Κουλούρειο Νοσοκομείο κατά την διάρκεια της ως άνω εθελοντικής δράσης και μετέφερε...
20 Μαΐου, 2022 - 13:27
Τελευταία ενημέρωση: 20/05/2022 - 13:32

Δωρεάν εξέταση Triplex καρδιάς στο Κουλούρειο Νοσοκομείο της Ύδρας

Διαδώστε:
Δωρεάν εξέταση Triplex καρδιάς στο Κουλούρειο Νοσοκομείο της Ύδρας

Με ιδιαίτερη επιτυχία και ικανή συμμετοχή πραγματοποιείται η δωρεάν εξέταση Triplex Καρδιάς στο Κουλούρειο Νοσοκομείο Ύδρας, “Παναγία η Φανερωμένη” από ειδήμονες ιατρούς καρδιολόγους στα πλαίσια του επιστημονικού συνεδρίου της ΕΛΕΜΕΚΑΝ με τίτλο: “Καρδιολογικά Cases”.

Ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος Αρχιμανδρίτης π. Νεκτάριος Δαρδανός μετέβη στο Κουλούρειο Νοσοκομείο κατά την διάρκεια της ως άνω εθελοντικής δράσης και μετέφερε τις πατρικές ευχές και ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου κ. Εφραίμ, Προέδρου του Ιδρύματος.

Ευχαρίστησε εκ μέρους του Σεβασμιωτάτου τους εθελοντές και ευχήθηκε καλή συνέχεια στην αξιέπαινη προσπάθειά τους. Το συνέδριο ξεκίνησε τις εργασίες του στην συνεδριακή αίθουσα του Ιερού Καθεδρικού Ναού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων