18/08/2022 18/08/2022 Στην ενίσχυση του Κουλούρειου Νοσοκομείου Ύδρας προβαίνει η Ιερά Μητρόπολη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης μέσα από συνεργασίες και δράσεις.    Το βράδυ της Τετάρτης, 17 Αυγούστου, πραγματοποιήθηκε στο προαύλιο του Ιερού Καθεδρικού Ναού Ύδρας η 13η Φιλανθρωπική εκδήλωση κλασικής Μουσικής Η εκδήλωση έγινε με την παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ύδρας κ. Εφραίμ, της Υφυπουργού Εργασίας...
18 Αυγούστου, 2022 - 9:06
Τελευταία ενημέρωση: 18/08/2022 - 19:42

Δράσεις για την ενίσχυση του Κουλούρειου Νοσοκομείου Ύδρας

Διαδώστε:
Δράσεις για την ενίσχυση του Κουλούρειου Νοσοκομείου Ύδρας

Στην ενίσχυση του Κουλούρειου Νοσοκομείου Ύδρας προβαίνει η Ιερά Μητρόπολη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης μέσα από συνεργασίες και δράσεις.   

Το βράδυ της Τετάρτης, 17 Αυγούστου, πραγματοποιήθηκε στο προαύλιο του Ιερού Καθεδρικού Ναού Ύδρας η 13η Φιλανθρωπική εκδήλωση κλασικής Μουσικής

Η εκδήλωση έγινε με την παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ύδρας κ. Εφραίμ, της Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Δόμνας Μιχαηλίδου, του Πανοσ. Πρωτοσυγκέλλου Αρχιμανδρίτη π. Νεκταρίου Δαρδανού, των αρχών της Νήσου και άλλων επισήμων και πλήθους φιλομούσων ακροατών.

Τα έσοδα από την εκδήλωση διατίθενται κατ ‘ έτος από την οικογένεια του αείμνηστου Κωστή Σοφιανού εις μνήμην του, στο Κουλούρειο Νοσοκομείο Ύδρας. Νωρίτερα, κατά τη συνάντηση που είχε ο Μητροπολίτης με την κ. Μιχαηλίδου της έθεσε αρκετά ζητήματα που αφορούν την κοινωνική πρόνοια και τα Νοσοκομεία Ύδρας και Αιγίνης, κυρίως την εξεύρεση στέγης για Ιατρούς εν Ύδρα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων