08/05/2023 08/05/2023 Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 7 Μαΐου 2023, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Τιμίου Προδρόμου Κρανιδίου, η εκδήλωση Βυζαντινής Μουσικής με επίκαιρους ύμνους των μαθητών της Ψαλτικής Τέχνης από την Ερμιονίδα. Την εκδήλωση προλόγισε ο Αρχιερατικός Επίτροπος Κρανιδίου, Αρχιμανδρίτης π. Χριστοφόρος Καραβίας. Αποδόθηκαν ύμνοι του Πεντηκοσταρίου από τον πρωτοπρεσβύτερο π. Δημήτριο Αμπελά, τον...
08 Μαΐου, 2023 - 20:31
Τελευταία ενημέρωση: 08/05/2023 - 20:10

Εκδήλωση Βυζαντινής Μουσικής στον Μητροπολιτικό Ναό Κρανιδίου

Διαδώστε:
Εκδήλωση Βυζαντινής Μουσικής στον Μητροπολιτικό Ναό Κρανιδίου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 7 Μαΐου 2023, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Τιμίου Προδρόμου Κρανιδίου, η εκδήλωση Βυζαντινής Μουσικής με επίκαιρους ύμνους των μαθητών της Ψαλτικής Τέχνης από την Ερμιονίδα.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Αρχιερατικός Επίτροπος Κρανιδίου, Αρχιμανδρίτης π. Χριστοφόρος Καραβίας.
Αποδόθηκαν ύμνοι του Πεντηκοσταρίου από τον πρωτοπρεσβύτερο π. Δημήτριο Αμπελά, τον κ. Ιωάννη Νάκη και από τη χορωδία της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής του παραρτήματος Κρανιδίου με χοράρχη τον Κωνσταντίνο Βενεκά, θεολόγο.
Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ύδρας Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ εκπροσώπησε ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος Αρχιμανδρίτης π. Νεκτάριος Δαρδανός, μεταφέροντας και τις Πατρικές ευχές του Σεβασμιωτάτου.
 
   

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων