09/09/2022 09/09/2022 Από τις 5 έως τις 8 Σεπτεμβρίου 2022 τα στελέχη των κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητρόπολης Ύδρας που έχουν έδρα την Αίγινα πραγματοποίησαν εκδρομή στις Σπέτσες. Με την ευλογία του Μητροπολίτου Ύδρας, Αιγίνης και Σπετσών κ. Εφραίμ και υπό την ευθύνη του Αρχιμ. Αμφιλοχίου Γελαδάκη, τα στελέχη των κατασκηνώσεων αντήλλαξαν προβληματισμούς και ξεκουράστηκαν. Μεταξύ άλλων ξεναγήθηκαν...
09 Σεπτεμβρίου, 2022 - 19:45
Τελευταία ενημέρωση: 09/09/2022 - 19:48

Εκδρομή στις Σπέτσες έκαναν τα στελέχη των κατασκηνώσεων της Ι.Μ. Ύδρας

Διαδώστε:
Εκδρομή στις Σπέτσες έκαναν τα στελέχη των κατασκηνώσεων της Ι.Μ. Ύδρας

Από τις 5 έως τις 8 Σεπτεμβρίου 2022 τα στελέχη των κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητρόπολης Ύδρας που έχουν έδρα την Αίγινα πραγματοποίησαν εκδρομή στις Σπέτσες.


Με την ευλογία του Μητροπολίτου Ύδρας, Αιγίνης και Σπετσών κ. Εφραίμ και υπό την ευθύνη του Αρχιμ. Αμφιλοχίου Γελαδάκη, τα στελέχη των κατασκηνώσεων αντήλλαξαν προβληματισμούς και ξεκουράστηκαν.

Μεταξύ άλλων ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Νικολάου Σπετσών από τον Ιεροκήρυκα της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτη Γρηγόριο Νανακούδη, αλλά και το προσκύνημα στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Πορτοχελίου, όπου στην υποδοχή βρισκόταν ο π. Πολυχρόνης.

Επίσης,  συμμετείχαν στην αγρυπνία επί τω Γενεσίω της Υπεραγίας Θεοτόκου στην Ιερά Μονή Αγίων Πάντων Σπετσών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων