11/03/2024 11/03/2024 Εκοιμήθη εν Κυρίω ο Πανοσ. Αρχιμανδρίτης π. Δαυίδ Γλωσσιώτης, ο οποίος διετέλεσε εφημέριος της Ιεράς Μονής Χρυσολεοντίσσης Αιγίνης μέχρι προ ολίγων ετών. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης, η Εξόδιος Ακολουθία θα ψαλλεί αύριο, Τρίτη 12 Μαρτίου 2024, στο Αχλάδι Ευβοίας. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Ύδρας Σπετσών και...
11 Μαρτίου, 2024 - 18:16
Τελευταία ενημέρωση: 11/03/2024 - 18:33

Εκοιμήθη ο Αρχιμανδρίτης π. Δαυίδ Γλωσσιώτης

Διαδώστε:
Εκοιμήθη ο Αρχιμανδρίτης π. Δαυίδ Γλωσσιώτης

Εκοιμήθη εν Κυρίω ο Πανοσ. Αρχιμανδρίτης π. Δαυίδ Γλωσσιώτης, ο οποίος διετέλεσε εφημέριος της Ιεράς Μονής Χρυσολεοντίσσης Αιγίνης μέχρι προ ολίγων ετών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης, η Εξόδιος Ακολουθία θα ψαλλεί αύριο, Τρίτη 12 Μαρτίου 2024, στο Αχλάδι Ευβοίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Ύδρας Σπετσών και Αιγίνης:

Εκοιμήθη εν Κυρίω ο Πανοσ. Αρχιμ.π. Δαυίδ Γλωσσιώτης, εφημέριος της Ι.Μ.Χρυσολεοντίσσης εν Αιγίνη μέχρι προ ολίγων ετών.
Υπήρξε κληρικός με ήθος και συνέπεια στα ιερατικά του καθήκοντα και εξυπηρετούσε λειτουργικές ανάγκες με πνεύμα υπακοής και αγάπης.
Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλλή εις το χωρίον Αχλάδι Ευβοίας την 12η Μαρτίου ε.έ
Είη η μνήμη αυτού αιωνία!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων