15/06/2022 15/06/2022 Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εορτή για την λήξη της σχολικής χρονιάς στο Α’ Δημοτικό Σχολείο Ύδρας σε συνδυασμό με τον αγιασμό των εγκαινίων της εκ βάθρων ανακαίνισης του ιστορικού κτηρίου του. Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης  κ. Εφραίμ εκπροσώπησε ο Πρωτοσύγκελλος Αρχιμανδρίτης π. Νεκτάριος Δαρδανός, ο οποίος τέλεσε τον αγιασμό και μίλησε,...
15 Ιουνίου, 2022 - 9:45
Τελευταία ενημέρωση: 15/06/2022 - 9:20

Εορτή λήξης της σχολικής χρονιάς στο Α’ Δημοτικό Σχολείο Ύδρας

Διαδώστε:
Εορτή λήξης της σχολικής χρονιάς στο Α’ Δημοτικό Σχολείο Ύδρας

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εορτή για την λήξη της σχολικής χρονιάς στο Α’ Δημοτικό Σχολείο Ύδρας σε συνδυασμό με τον αγιασμό των εγκαινίων της εκ βάθρων ανακαίνισης του ιστορικού κτηρίου του.

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης  κ. Εφραίμ εκπροσώπησε ο Πρωτοσύγκελλος Αρχιμανδρίτης π. Νεκτάριος Δαρδανός, ο οποίος τέλεσε τον αγιασμό και μίλησε, με την συμμετοχή και του Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου Πρωτ. π. Ακινδύνου Δαρδανού.

Ο π. Νεκτάριος μετέφερε τις πατρικές συγχαρητήριες ευχές του Σεβασμιωτάτου και επιπρόσθετα συνεχάρη τον Δήμο Ύδρας και την Περιφέρεια Αττικής για την συγχρηματοδότηση του σπουδαίου αυτού έργου της ανακαίνισης, ως και την δραστήρια Διευθύντρια του Σχολείου κ. Σταματίνα Ρούσση.

Ευχήθηκε στους μαθητές και στις μαθήτριες καλή πρόοδο και καλό Καλοκαίρι.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων