08/04/2021 08/04/2021 Στην επανέκδοση της Ασματικής Ακολουθίας του Αγίου ενδόξου Νεομάρτυρας Κωνσταντίνου του Υδραίου, ποίημα του Αγίου Νικοδήμου του Αγιορείτου μετά του παρακλητικού κανόνος, ποίημα του Γερασίμου Μοναχού Μικραγιαννανίτου(+), προχώρησε η Ιερά Μητρόπολη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης.  Την νέα εμπλουτισμένη έκδοση της ακολουθίας, προλογίζει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Εφραίμ, και κυκλοφορεί με αφορμή τα 200 έτη από...
08 Απριλίου, 2021 - 16:21
Τελευταία ενημέρωση: 08/04/2021 - 16:28

Επανέκδοση της Ασματικής Ακολουθίας του Αγίου Κωνσταντίνου του Υδραίου

Διαδώστε:
Επανέκδοση της Ασματικής Ακολουθίας του Αγίου Κωνσταντίνου του Υδραίου

Στην επανέκδοση της Ασματικής Ακολουθίας του Αγίου ενδόξου Νεομάρτυρας Κωνσταντίνου του Υδραίου, ποίημα του Αγίου Νικοδήμου του Αγιορείτου μετά του παρακλητικού κανόνος, ποίημα του Γερασίμου Μοναχού Μικραγιαννανίτου(+), προχώρησε η Ιερά Μητρόπολη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης. 

Την νέα εμπλουτισμένη έκδοση της ακολουθίας, προλογίζει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Εφραίμ, και κυκλοφορεί με αφορμή τα 200 έτη από την Επανάσταση του 1821,για τον σημαντικό ρόλο που διαδραμάτισαν οι Νεομάρτυρες σε αυτήν.

Το μαρτύριο του Αγίου Κωνσταντίνου του Υδραίου όπως και όλων των Νεομαρτύρων, ενέπνευσε τους ήρωες της Πατρίδας για τον ξεσηκωμό.

Την έκδοση επιμελήθηκαν ο Πρωτοσύγκελλος Αρχιμ. π. Νεκτάριος Δαρδανός και ο Γενικός Αρχιερατικός Eπίτροπος π. Ακίνδυνος Δαρδανός, σε συνεργασία με τις εκδόσεις ” ΕΠΤΑΛΟΦΟΣ” Α.Β.Ε.Ε.

Διατίθεται στην τιμή των 10 € υπέρ ενισχύσεως του έργου της αποπερατώσεως των Αγιογραφιών στον Ιερό Ναό του Αγίου Κωνσταντίνου του Υδραίου.

“Ευχαριστούμε τον κ. Αλέξη Βερούκα για την σημαντική οικονομική στήριξη της εκδόσεως , ώς και όλους όσοι συνέβαλαν στο εκδοτικό αυτό εγχείρημα”, καταλήγει η ανακοίνωση της Μητρόπολης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων