23/05/2023 23/05/2023 Επέστρεψε στην Ύδρα σήμερα, με κωδωνοκρουσίες η Τιμία Κάρα του Αγίου ενδόξου Νεομάρτυρος Κωνσταντίνου του Υδραίου. Η μεταφορά πραγματοποιήθηκε από τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο πρωτ. π. Ακίνδυνο Δαρδανό. Η Τιμία Κάρα θα παραμείνει στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ύδρας μέχρι την μεσημβρίαν της Τετάρτης 24η Μαΐου 2023. Μετά την αναχώρηση από την Ενορία των Αγίων Κωνσταντίνου και...
23 Μαΐου, 2023 - 19:30
Τελευταία ενημέρωση: 23/05/2023 - 19:35

Επέστρεψε στην Ύδρα η Τιμία Κάρα του Αγίου ενδόξου Νεομάρτυρος Κωνσταντίνου του Υδραίου

Διαδώστε:
Επέστρεψε στην Ύδρα η Τιμία Κάρα του Αγίου ενδόξου Νεομάρτυρος Κωνσταντίνου του Υδραίου

Επέστρεψε στην Ύδρα σήμερα, με κωδωνοκρουσίες η Τιμία Κάρα του Αγίου ενδόξου Νεομάρτυρος Κωνσταντίνου του Υδραίου. Η μεταφορά πραγματοποιήθηκε από τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο πρωτ. π. Ακίνδυνο Δαρδανό. Η Τιμία Κάρα θα παραμείνει στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ύδρας μέχρι την μεσημβρίαν της Τετάρτης 24η Μαΐου 2023.

Μετά την αναχώρηση από την Ενορία των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Νέου Βυζαντίου Ναυπλίου, έγινε υποδοχή της Τιμίας Κάρας από την Αδελφότητα της Ιεράς Μονής Κοιμήσεως Θεοτόκου Καλαμίου όπου εψάλλει δέηση εντός του Καθολικού της Ιεράς Μονής.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων