26/06/2022 27/06/2022 Στην επιστημονική ημερίδα με θέμα: «Σύγχρονες Ελληνοτουρκικές σχέσεις» που οργάνωσε ο Δήμος Ύδρας στην Συνεδριακή αίθουσα του Ιερού Καθεδρικού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου, παρέστη ο Πανοσ. Πρωτοσυγκέλλος Αρχιμ. π. Νεκτάριος Δαρδανός την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022 εκπροσωπώντας τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ. Παρέστησαν επίσης ο Υφυπουργός Ναυτιλίας κ. Κώστας Κατσαφάδος, ο...
26 Ιουνίου, 2022 - 14:17
Τελευταία ενημέρωση: 27/06/2022 - 15:08

«Σύγχρονες Ελληνοτουρκικές σχέσεις»: Επιστημονική ημερίδα στην Ύδρα

Διαδώστε:
«Σύγχρονες Ελληνοτουρκικές σχέσεις»: Επιστημονική ημερίδα στην Ύδρα

Στην επιστημονική ημερίδα με θέμα: «Σύγχρονες Ελληνοτουρκικές σχέσεις» που οργάνωσε ο Δήμος Ύδρας στην Συνεδριακή αίθουσα του Ιερού Καθεδρικού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου, παρέστη ο Πανοσ. Πρωτοσυγκέλλος Αρχιμ. π. Νεκτάριος Δαρδανός την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022 εκπροσωπώντας τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ.

Παρέστησαν επίσης ο Υφυπουργός Ναυτιλίας κ. Κώστας Κατσαφάδος, ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος πρωτ. π. Ακίνδυνος Δαρδανός, και οι αρχές του τόπου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων