27/03/2021 27/03/2021 Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε μέσω zoom επετειακή εκδήλωση της Ιεράς Μητροπόλεως Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης με τίτλο: “Πώς φθάσαμε στο θαύμα του 1821”. Στην ως άνω τηλεδιάσκεψη ομίλησε επικαίρως ο κ. Γεώργιος Μπήτρος Καθηγητής Θεολόγος και Γυμνασιάρχης και τοποθετήθηκαν επί της εισηγήσεως ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λήμνου...
27 Μαρτίου, 2021 - 18:36

Επιτυχημένη η εκδήλωση για το «Πώς φθάσαμε στο θαύμα του 1821»

Διαδώστε:
Επιτυχημένη η εκδήλωση για το «Πώς φθάσαμε στο θαύμα του 1821»

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε μέσω zoom επετειακή εκδήλωση της Ιεράς Μητροπόλεως Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης με τίτλο: “Πώς φθάσαμε στο θαύμα του 1821”. Στην ως άνω τηλεδιάσκεψη ομίλησε επικαίρως ο κ. Γεώργιος Μπήτρος Καθηγητής Θεολόγος και Γυμνασιάρχης και τοποθετήθηκαν επί της εισηγήσεως ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ. Ιερόθεος, ιερείς της Μητροπόλεως και πολλοί εκπαιδευτικοί. Συντονιστής της εκδηλώσεως ήταν ο Πανοσιολ. Πρωτοσύγκελλος π. Νεκτάριος Δαρδανός, ο οποίος άνοιξε και την εκδήλωση δίνοντας τον λόγο στον Άγιο Ύδρας για τον σχετικό χαιρετισμό και την έναρξη της εισηγήσεως. Η παρουσία των λαϊκών στελεχών και των νέων της ως άνω Ιεράς Μητροπόλεως ήταν μεγάλη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων