21/05/2022 21/05/2022 Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επίσημη έναρξη του Συνεδρίου με τίτλο “Καρδιολογικά Cases” της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Καρδιαγγειακών Νοσημάτων στη συνεδριακή αίθουσα του Ιερού Καθεδρικού Ναού Ύδρας την Παρασκευή 20 Μαΐου 2022, στις 20.15. Χαιρέτησαν: ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος Αρχιμ. Νεκτάριος Δαρδανός Πρωτοσύγκελλος ως εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ύδρας, Σπετσών & Αιγίνης κ. Εφραίμ, ο οποίος...
21 Μαΐου, 2022 - 9:47
Τελευταία ενημέρωση: 21/05/2022 - 9:21

Επιτυχημένη η έναρξη του συνεδρίου «Καρδιολογικά Cases»

Διαδώστε:
Επιτυχημένη η έναρξη του συνεδρίου «Καρδιολογικά Cases»

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επίσημη έναρξη του Συνεδρίου με τίτλο “Καρδιολογικά Cases” της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Καρδιαγγειακών Νοσημάτων στη συνεδριακή αίθουσα του Ιερού Καθεδρικού Ναού Ύδρας την Παρασκευή 20 Μαΐου 2022, στις 20.15.

Χαιρέτησαν: ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος Αρχιμ. Νεκτάριος Δαρδανός Πρωτοσύγκελλος ως εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ύδρας, Σπετσών & Αιγίνης κ. Εφραίμ, ο οποίος μετέφερε τις πατρικές ευχές και ευλογίες του Σεπτού Ποιμενάρχου και μίλησε με θέμα “Θεολογία και Επιστήμη”.

Παρουσίασε το έργο των 2 Νοσοκομείων της Ιεράς Μητροπόλεως (Κουλουρείου Νοσοκομείου Ύδρας “Παναγία η Φανερωμένη” και του Νοσοκομείου “Άγιος Διονύσιος” της Αιγίνης – Εκκλησιαστικών Ιδρυμάτων – Ν.Π.Ι.Δ.) και υπογράμμισε τον καθημερινό και δύσκολο αγώνα του Σεβασμιωτάτου Προέδρου για την εξεύρεση πόρων με σκοπό την εύρυθμη και απρόσκοπτη λειτουργία των μονάδων.

Ευχαρίστησε τον Πρόεδρο κ. Παπαδόπουλο Κωνσταντίνο και τον Αντιπρόεδρο κ. Καραγιάννη Στέφανο και όλα τα μέλη της οργανωτικής Επιτροπής για την διεξαγωγή του Συνεδρίου και την εθελοντική δράση (δωρεάν εξέταση triplex καρδιάς) που πραγματοποιήθηκε στο Κουλούρειο Νοσοκομείο Ύδρας.

Ιδιαιτέρως τόνισε την δράση του κ. Στεφάνου Καραγιάννη – Καρδιολόγου, οποίος υπήρξε η “ψυχή” της ως άνω δράσης, μαζί με τους Καρδιολόγους Καδόγλου Νίκο, Τσιτλακίδη Κώστα και Παπαδόπουλο Κωνσταντίνο.

Στη συνέχεια ομίλησαν ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Γεώργιος Κουκουδάκης, Αντιπρόεδρος του Δ.Σ του Νοσοκομείου Ύδρας και ο Διευθυντής του Κουλουρείου Νοσοκομείου κ. Παναγιώτης Μανίκης.

Την έναρξη των εργασιών κήρυξε ο Αντιπρόεδρος της ΕΛΕΜΕΚΑΝ κ. Καραγιάννης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων