22/03/2021 22/03/2021 Ο Πανοσιολ. Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητρόπολης Ύδρας Αρχιμ. Νεκτάριος Δαρδανός παραχώρησε σχετική συνέντευξη στις αυλές του Ιερού Καθεδρικού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Ύδρας. Ο Πανοσιολ. Πρωτοσύγκελλος στάθηκε στην Εκκλησιαστική Ιστορία του Νησιού κατά τον 18ο και 19ο αιώνα, υπογράμμισε τον ρόλο της Μονής Φανερωμένης κατά την διάρκεια της Επανάστασης και πριν απ’ αυτήν και τέλος έκανε...
22 Μαρτίου, 2021 - 20:40
Τελευταία ενημέρωση: 22/03/2021 - 20:26

Για την Εκκλησιαστική ιστορία της Ύδρας μίλησε ο Πρωτοσύγκελλος της Ι. Μητρόπολης

Διαδώστε:
Για την Εκκλησιαστική ιστορία της Ύδρας μίλησε ο Πρωτοσύγκελλος της Ι. Μητρόπολης

Ο Πανοσιολ. Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητρόπολης Ύδρας Αρχιμ. Νεκτάριος Δαρδανός παραχώρησε σχετική συνέντευξη στις αυλές του Ιερού Καθεδρικού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Ύδρας.

Ο Πανοσιολ. Πρωτοσύγκελλος στάθηκε στην Εκκλησιαστική Ιστορία του Νησιού κατά τον 18ο και 19ο αιώνα, υπογράμμισε τον ρόλο της Μονής Φανερωμένης κατά την διάρκεια της Επανάστασης και πριν απ’ αυτήν και τέλος έκανε μια γενική αναφορά στην Ιστορία της Ύδρας, η οποία προσέφερε τα μέγιστα στο Έθνος.

Η Ιερά Μητρόπολη Ύδρας, Σπετσών & Αιγίνης πρωταγωνιστεί στο επετειακό πρόγραμμα συν – Άνθρωπος του τηλεοπτικού καναλιού ΜΕΓΚΑ.

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων