30/04/2023 30/04/2023 Η Κ.Ε.Δ.Υ και η Ιερά Μητρόπολη Ύδρας, συνδιοργάνωσαν χθες την ενδιαφέρουσα Εσπερίδα με θέμα το μπούλινγκ. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Συνεδριακή αίθουσα του Ιερού Καθεδρικού Ναού και συντόνισε ο Πανοσ. Πρωτοσύγκελλος Αρχιμ. π. Νεκτάριος Δαρδανός ο οποίος και εκπροσώπησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ύδρας κ. Εφραίμ. Παρέστησαν ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος πρωτ. π. Ακίνδυνος Δαρδανός, οι...
30 Απριλίου, 2023 - 9:31
Τελευταία ενημέρωση: 30/04/2023 - 9:57

Γονείς και παιδιά παρακολούθηκαν την Εσπερίδα με θέμα το μπούλινγκ που διοργάνωσε η Μητρόπολη Ύδρας

Διαδώστε:
Γονείς και παιδιά παρακολούθηκαν την Εσπερίδα με θέμα το μπούλινγκ που διοργάνωσε η Μητρόπολη Ύδρας

Η Κ.Ε.Δ.Υ και η Ιερά Μητρόπολη Ύδρας, συνδιοργάνωσαν χθες την ενδιαφέρουσα Εσπερίδα με θέμα το μπούλινγκ. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Συνεδριακή αίθουσα του Ιερού Καθεδρικού Ναού και συντόνισε ο Πανοσ. Πρωτοσύγκελλος Αρχιμ. π. Νεκτάριος Δαρδανός ο οποίος και εκπροσώπησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ύδρας κ. Εφραίμ.

Παρέστησαν ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος πρωτ. π. Ακίνδυνος Δαρδανός, οι Πατέρες της Νήσου, ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Γεώργιος Κουκουδάκης , οι Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Εκπαιδευτικοί και πολλοί γονείς μαθητές και μαθήτριες.

Ακολούθησε συζήτηση.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων