05/02/2024 05/02/2024 Η 63η Σύναξη Νέων με θέμα: «Ο Θεός διψά να Τον διψάμε» πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Νεότητας «Οι Άγιοι Ανάργυροι», την Κυριακή 4η Φεβρουαρίου. Ομιλητής ήταν ο νομικός και συγγραφέας Νώντας Σκοπετέας. Οι Συνάξεις νέων πραγματοποιούνται στην ενορία του Τιμίου Προδρόμου Κρανιδίου με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ύδρας κ. Εφραίμ από το 2018. Τον ομιλητή...
05 Φεβρουαρίου, 2024 - 15:49
Τελευταία ενημέρωση: 05/02/2024 - 14:43

Η 63η Σύναξη Νέων της Ι.Μ. Ύδρας με θέμα: «Ο Θεός διψά να Τον διψάμε»

Διαδώστε:
Η 63η Σύναξη Νέων της Ι.Μ. Ύδρας με θέμα: «Ο Θεός διψά να Τον διψάμε»

Η 63η Σύναξη Νέων με θέμα: «Ο Θεός διψά να Τον διψάμε» πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Νεότητας «Οι Άγιοι Ανάργυροι», την Κυριακή 4η Φεβρουαρίου. Ομιλητής ήταν ο νομικός και συγγραφέας Νώντας Σκοπετέας.

Οι Συνάξεις νέων πραγματοποιούνται στην ενορία του Τιμίου Προδρόμου Κρανιδίου με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ύδρας κ. Εφραίμ από το 2018.

Τον ομιλητή καλωσόρισε ο υπεύθυνος των Συνάξεων Νέων, αρχιμ. π. Χριστοφόρος Καραβίας ενώ το βιογραφικό του παρουσίασε ο κατηχητής της ενορίας κ. Αντώνιος Σοφικίτης.

Ο κ. Σκοπετέας, με την εμπνευσμένη ομιλία του, διανθισμένη με προσωπικά βιώματα, αναφορές σε Άγιες μορφές της Εκκλησίας μας και αποσπάσματα από την Παλαιά και την Καινή Διαθήκη, οδήγησε βήμα – βήμα το κοινό στην σημασία και την βαθύτερη ουσία του θέματος.

Μετά το πέρας της ομιλίας ακολούθησε, μέσα σε εγκάρδιο κλίμα, εποικοδομητικός διάλογος μεταξύ του συγγραφέα και των παρισταμένων και η βραδιά ολοκληρώθηκε με συζήτηση και πλούσιο κέρασμα.

Ευχαριστούμε θερμά τον ομιλητή μας για την κατάθεση ψυχής και τον κόπο του.

Ευχαριστούμε για την παρουσία τους, τους Ιερείς π.Δημήτριο Αμπελά, π. Αναστάσιο Μέλλο και π.Νικόλαο Μουρμούρη, καθώς και όλους τους παρισταμένους.

 
Συντάκτης ο υπεύθυνος του Κέντρου Νεότητος Αρχιμ.π.Χριστοφόρος Καραβίας, Αρχιερατικός Επίτροπος Κρανιδίου.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων