28/02/2023 28/02/2023 Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση αγάπης των πιστών στο κάλεσμα της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος και της Ιεράς Μητροπόλεώς Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης για άμεση και ουσιαστική συμπαράσταση και βοήθεια στους σεισμοπλήκτους σε Τουρκία και Συρία, οι οποίοι δοκιμάζονται σκληρά από τους διαδοχικούς φονικούς σεισμούς. Η Ιερά Μητρόπολη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης  με τις...
28 Φεβρουαρίου, 2023 - 18:45
Τελευταία ενημέρωση: 28/02/2023 - 17:51

Η δεύτερη Ανθρωπιστική Αποστολή από τη Μητρόπολη Ύδρας στους σεισμοπαθείς της Τουρκίας- Συρίας

Διαδώστε:
Η δεύτερη Ανθρωπιστική Αποστολή από τη Μητρόπολη Ύδρας στους σεισμοπαθείς της Τουρκίας- Συρίας

Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση αγάπης των πιστών στο κάλεσμα της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος και της Ιεράς Μητροπόλεώς Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης για άμεση και ουσιαστική συμπαράσταση και βοήθεια στους σεισμοπλήκτους σε Τουρκία και Συρία, οι οποίοι δοκιμάζονται σκληρά από τους διαδοχικούς φονικούς σεισμούς.

Η Ιερά Μητρόπολη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης  με τις πατρικές ευχές και ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Εφραίμ, σήμερα Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023 πραγματοποίησε την Β’ Ανθρωπιστική Αποστολή, η οποία περιελάμβανε 15 παλέτες (10 τόνους).

Την όλη προσπάθεια συντονίζει ο Πρωτοσύγκελλος –  Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Δαρδανός σε συνεργασία με τους Αρχιερατικούς Επιτρόπους και τα λοιπά στελέχη της τοπικής Εκκλησίας.

Τις επόμενες μέρες θα συνεχιστεί η ως άνω προσφορά αγάπης με την αποστολή 20 ακόμη παλετών, με είδη πρώτης ανάγκης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων