11/04/2022 11/04/2022 Με την παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ύδρας κ. Εφραίμ στον Πόρο την Ε’ Κυριακή των Νηστειών, 10η Απριλίου 2022, ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα των ποιμαντικών επισκέψεων των χοροστασιών και ομιλιών του, κατά την εφετινή περίοδο της Αγίας Τεσσαρακοστής σε όλα τα διαμερίσματα της Ιεράς Μητρόπολης. Το πρωί της Κυριακής ιερούργησε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου...
11 Απριλίου, 2022 - 21:28
Τελευταία ενημέρωση: 11/04/2022 - 21:17

Η Ε’ Κυριακή των Νηστειών στον Πόρο

Διαδώστε:
Η Ε’ Κυριακή των Νηστειών στον Πόρο

Με την παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ύδρας κ. Εφραίμ στον Πόρο την Ε’ Κυριακή των Νηστειών, 10η Απριλίου 2022, ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα των ποιμαντικών επισκέψεων των χοροστασιών και ομιλιών του, κατά την εφετινή περίοδο της Αγίας Τεσσαρακοστής σε όλα τα διαμερίσματα της Ιεράς Μητρόπολης.

Το πρωί της Κυριακής ιερούργησε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Γεωργίου Πόρου και το απόγευμα της ιδίας χοροστάτησε και μίλησε στον τελευταίο Κατανυκτικό στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Πόρου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων