28/10/2022 28/10/2022 Η εθνική επέτειος της 28ης Οκτωβρίου τιμήθηκε με κάθε επισημότητα και στην Ύδρα όπως και σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα. Προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ τελέσθηκε σήμερα Παρασκευή 28η Οκτωβρίου 2022, στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ύδρας Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, με την συμμετοχή και των Πατέρων της Νήσου επί τη εορτή...
28 Οκτωβρίου, 2022 - 17:20
Τελευταία ενημέρωση: 28/10/2022 - 16:55

Η εορτή της Εθνικής Επετείου στην Ύδρα (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Η εορτή της Εθνικής Επετείου στην Ύδρα (ΦΩΤΟ)

Η εθνική επέτειος της 28ης Οκτωβρίου τιμήθηκε με κάθε επισημότητα και στην Ύδρα όπως και σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα. Προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ τελέσθηκε σήμερα Παρασκευή 28η Οκτωβρίου 2022, στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ύδρας Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, με την συμμετοχή και των Πατέρων της Νήσου επί τη εορτή της Παναγίας ως Φωτοφόρου Νεφέλης και Σκέπης.

Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος προέστη της Δοξολογίας επί τη Εθνική επετείω και ακολούθως παρέστη εις την επιμνημόσυνη δέηση εις το Ηρώων  και στις εορταστικές εκδηλώσεις  που κορυφώθηκαν με την μαθητική παρέλαση.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων