30/01/2024 30/01/2024 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ ιερούργησε, κατά την εορτή των Αγίων Τριών Ιεραρχών, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου πόλεως Αιγίνης και μίλησε διδακτικά στους μαθητές και τις μαθήτριες του Α’ Γυμνασίου. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας τελέσθηκε το καθιερωμένο Αρχιερατικό Μνημόσυνο των Ευεργετών του Δήμου, παρουσία του Δημάρχου κ....
30 Ιανουαρίου, 2024 - 18:18
Τελευταία ενημέρωση: 30/01/2024 - 18:02

Η εορτή των Αγίων Τριών Ιεραρχών στην Αίγινα

Διαδώστε:
Η εορτή των Αγίων Τριών Ιεραρχών στην Αίγινα

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ ιερούργησε, κατά την εορτή των Αγίων Τριών Ιεραρχών, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου πόλεως Αιγίνης και μίλησε διδακτικά στους μαθητές και τις μαθήτριες του Α’ Γυμνασίου.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας τελέσθηκε το καθιερωμένο Αρχιερατικό Μνημόσυνο των Ευεργετών του Δήμου, παρουσία του Δημάρχου κ. Ιωάννη Ζορμπά και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ακολούθησε κέρασμα από τον κ. Δήμαρχο στο ιστορικό κτίριο του παλαιού Δημαρχείου, όπου και έγινε η κλήρωση για τα κληροδότημα του Δήμου.

Ο Σεβασμιώτατος μίλησε για την μεγάλη προσφορά των Ευεργετών προς τον Δήμο αλλά και την ανάγκη ανακαινίσεις των Καποδιστριακών κτιρίων εν όψει των εορτασμών για την επέτειο των 200 ετών από τον ερχομό του Ιωάννου Καποδίστρια στην Αίγινα.

  

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων