14/06/2023 15/06/2023 Η σχολική εορτή του Α ‘ Δημοτικού Σχολείου Ύδρας για την λήξη των μαθημάτων πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 13 Ιουνίου 2023. Ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος πρωτ. π. Ακίνδυνος Δαρδανός παρέστη στην εορτή εκπροσωπώντας τον Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ και μετέφερε τις ευχές του Σεβασμιωτάτου. «Συγχαρητήρια στα παιδιά, στην κ. Διευθύντρια Σταματίνα...
14 Ιουνίου, 2023 - 21:32
Τελευταία ενημέρωση: 15/06/2023 - 2:36

Η εορτή του Α’ Δημοτικού Σχολείου Ύδρας παρουσία εκπροσώπου του Μητροπολίτη Εφραίμ

Διαδώστε:
Η εορτή του Α’ Δημοτικού Σχολείου Ύδρας παρουσία εκπροσώπου του Μητροπολίτη Εφραίμ

Η σχολική εορτή του Α ‘ Δημοτικού Σχολείου Ύδρας για την λήξη των μαθημάτων πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 13 Ιουνίου 2023.

Ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος πρωτ. π. Ακίνδυνος Δαρδανός παρέστη στην εορτή εκπροσωπώντας τον Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ και μετέφερε τις ευχές του Σεβασμιωτάτου.

«Συγχαρητήρια στα παιδιά, στην κ. Διευθύντρια Σταματίνα Ρούσση και στους εκπαιδευτικούς», αναφέρει χαρακτηριστικά η Ιερά Μητρόπολη σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Περισσότερες φωτογραφίες:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων