02/11/2022 02/11/2022 Με κατάνυξη  τελέσθηκε  ο  Όρθρος  και η πανηγυρική  Θεία Λειτουργία στον Καθεδρικό Ναό Ύδρας  σήμερα Τετάρτη  2 Νοεμβρίου 2022,  για τη μνήμη  του Αγίου ενδόξου Μάρτυρος Ακινδύνου  και τω συν αυτώ Αγίων Μαρτύρων. Της Θείας Λειτουργίας προεξήρχε  ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητρόπολης Ύδρας Σπετσών και Αιγίνης Αρχιμ. Νεκτάριος Δαρδανός   με την συμμετοχή  Πατέρων  του νησιού...
02 Νοεμβρίου, 2022 - 19:45
Τελευταία ενημέρωση: 02/11/2022 - 19:36

Η εορτή του Αγίου Ακινδύνου στην Ύδρα (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Η εορτή του Αγίου Ακινδύνου στην Ύδρα (ΦΩΤΟ)

Με κατάνυξη  τελέσθηκε  ο  Όρθρος  και η πανηγυρική  Θεία Λειτουργία στον Καθεδρικό Ναό Ύδρας  σήμερα Τετάρτη  2 Νοεμβρίου 2022,  για τη μνήμη  του Αγίου ενδόξου Μάρτυρος Ακινδύνου  και τω συν αυτώ Αγίων Μαρτύρων.

Της Θείας Λειτουργίας προεξήρχε  ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητρόπολης Ύδρας Σπετσών και Αιγίνης Αρχιμ. Νεκτάριος Δαρδανός   με την συμμετοχή  Πατέρων  του νησιού μεταξύ των οποίων και ο άγοντας τα Ονομαστήριά του Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος  πρωτ. Ακίνδυνος Δαρδανός.

Ακολούθησε  εόρτιο  κέρασμα  για όλο το εκκλησίασμα στην τράπεζα  του Ι.Καθεδρικού Ναού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων