05/07/2023 05/07/2023 Πανηγυρική Θεία Λειτουργία με αρτοκλασία επί τη εορτή του Οσίου Αθανασίου του Αθωνίτου τελέστηκε από τον Πρωτοσύγκελλο Πανοσ. Πρωτοσύγκελλο Αρχιμ. π. Νεκτάριο Δαρδανό και τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο πρωτ. π. Ακίνδυνο Δαρδανό, στο παρεκκλήσιο του Κουλουρείου Νοσοκομείου Ύδρας την Τετάρτη 5 Ιουλίου 2023. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας εψάλη Τρισάγιο στην προτομή του αοιδίμου...
05 Ιουλίου, 2023 - 17:45
Τελευταία ενημέρωση: 05/07/2023 - 17:50

Η εορτή του Οσίου Αθανασίου του Αθωνίτου στην Ύδρα

Διαδώστε:
Η εορτή του Οσίου Αθανασίου του Αθωνίτου στην Ύδρα

Πανηγυρική Θεία Λειτουργία με αρτοκλασία επί τη εορτή του Οσίου Αθανασίου του Αθωνίτου τελέστηκε από τον Πρωτοσύγκελλο Πανοσ. Πρωτοσύγκελλο Αρχιμ. π. Νεκτάριο Δαρδανό και τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο πρωτ. π. Ακίνδυνο Δαρδανό, στο παρεκκλήσιο του Κουλουρείου Νοσοκομείου Ύδρας την Τετάρτη 5 Ιουλίου 2023.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας εψάλη Τρισάγιο στην προτομή του αοιδίμου Γέροντος Μητροπολίτου Ύδρας κυρού Ιεροθέου κτίτορος και πρώτου Προέδρου του Δ.Σ. του Κουλουρείου Νοσοκομείου. Σημειώνεται ότι στις 15 Ιουλίου συμπληρώνονται 15 έτη από της οσιακής Κοιμήσεως Του (+15.7.2008).

Τέλος ας σημειωθεί ότι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας κ. Εφραίμ ως Πρόεδρος του Ιδρύματος μαζί με τα μέλη του Δ.Σ. εργάζεται αόκνως για την άρτια λειτουργία του Νοσοκομείου και μεριμνά καθημερινά για όλα τα θέματα που ανακύπτουν.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων