28/11/2019 28/11/2019 Εκδήλωση αφιερωμένη στα 100 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 24 Νοεμβρίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αίγινας από την Ιερά Μητρόπολη Ύδρας, Σπετσών, Αιγίνης, Ερμιονίδος & Τροιζηνίας, και το Σύλλογο Γυναικών Αίγινας. Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε η αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας κυρία Ολυμπία Χαλδαίου. Την...
28 Νοεμβρίου, 2019 - 9:22
Τελευταία ενημέρωση: 28/11/2019 - 8:50

Η Μητρ. Ύδρας τιμά τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου

Διαδώστε:
Η Μητρ. Ύδρας τιμά τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου

Εκδήλωση αφιερωμένη στα 100 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 24 Νοεμβρίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αίγινας από την Ιερά Μητρόπολη Ύδρας, Σπετσών, Αιγίνης, Ερμιονίδος & Τροιζηνίας, και το Σύλλογο Γυναικών Αίγινας.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε η αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας κυρία Ολυμπία Χαλδαίου. Την εκδήλωση παρακολούθησαν ο δήμαρχος Αίγινας κ. Γιάννης Ζορμπάς, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Παναγιώτης Μαρμαρινός, ο δημοτικός σύμβουλος κύριος Αντώνης Ντελής, ο Λιμενάρχης κ. Αργύρης Φραγκούλης, εκπρόσωποι συλλόγων του νησιού και πλήθος πιστών.

Το πρωί στο ναό τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση στα 353.000 θύματα της Γενοκτονίας των Ποντίων.

 

Πηγή:  aeginaportal.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων