09/05/2023 09/05/2023 Με λαμπρότητα αλλά και κατάνυξη πανηγύρισε το Ιερό Ησυχαστήριο του Αγίου Χριστοφόρου στην Αίγινα το διήμερο 8 και 9 Μαΐου 2023. Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ εκπροσώπησε ο Γενικός Αρχιερατικός Επόπτης Αιγίνης Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Γελαδάκης, ενώ συλλειτούργησαν Πατέρες της Νήσου και εκ της ομόρου Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς και Φαλήρου. Πλήθη...
09 Μαΐου, 2023 - 17:20
Τελευταία ενημέρωση: 09/05/2023 - 17:14

Η πανύγυρη στο Ιερό Ησυχαστήριο του Αγίου Χριστοφόρου στην Αίγινα

Διαδώστε:
Η πανύγυρη στο Ιερό Ησυχαστήριο του Αγίου Χριστοφόρου στην Αίγινα

Με λαμπρότητα αλλά και κατάνυξη πανηγύρισε το Ιερό Ησυχαστήριο του Αγίου Χριστοφόρου στην Αίγινα το διήμερο 8 και 9 Μαΐου 2023.

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ εκπροσώπησε ο Γενικός Αρχιερατικός Επόπτης Αιγίνης Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Γελαδάκης, ενώ συλλειτούργησαν Πατέρες της Νήσου και εκ της ομόρου Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς και Φαλήρου.
Πλήθη πιστών κατέκλυσαν το Ιερό Ησυχαστήριο.
Μετά το πέρας της πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας παρετέθη εόρτιο κέρασμα εις τον αύλειο χώρο.
Από την Ιερά Μητρόπολη εκφράζονται θερμές ευχαριστίες “στον αεικίνητο π. Στυλιανόν Κουτσούκον δια την αποστολή του φωτογραφικού υλικού και την εν γένει μεριμνά του , ως και την μοναχήν Προδρόμη δια την διακονία της
“.
   

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων