23/08/2023 23/08/2023 Με λαμπρότητα τελέστηκε στον Ι.Καθεδρικό Ναό Ύδρας το απόγευμα της Τρίτης 22 Αυγούστου 2023, ο Μέγας Δισαρχιερατικός Εσπερινός επί τη αποδόσει της εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, χοροστατούντος και ομιλούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ. Ιεροθέου Γ’ με την συμμετοχή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ. Στη συνέχεια έγινε...
23 Αυγούστου, 2023 - 17:35
Τελευταία ενημέρωση: 23/08/2023 - 16:41

Η Ύδρα γιόρτασε την Παναγία των Ναυμάχων

Διαδώστε:
Η Ύδρα γιόρτασε την Παναγία των Ναυμάχων

Με λαμπρότητα τελέστηκε στον Ι.Καθεδρικό Ναό Ύδρας το απόγευμα της Τρίτης 22 Αυγούστου 2023, ο Μέγας Δισαρχιερατικός Εσπερινός επί τη αποδόσει της εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, χοροστατούντος και ομιλούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ. Ιεροθέου Γ’ με την συμμετοχή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ.

Στη συνέχεια έγινε η λιτάνευση των Ιερών εικόνων Παναγίας των Ναυμάχων και Παναγίας του Μαλίκη, η λιτή και η Ιερά Αγρυπνία .
Τις Ι.Ακολουθίες μετέδωσε ο Ρ/Σ της Πειραϊκής Εκκλησίας 91.2, και έψάλλε ο χορός “Αντιφωνικόν μέλος ” υπό την Διεύθυνση του Πρωτοψάλτη κ. Γ. Καμαριάρη.
Την ευθύνη για την οργάνωση των Θεομητορικών είχε το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ι.Καθεδρικού Ναού υπό την Προεδρία του π.Ακινδύνου Δαρδανού Γ.Α.Ε.
        

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων