15/11/2020 15/11/2020 Με κατάνυξη τελέστηκε, χθες, 14 Νοεμβρίου 2020 στον πάγκαλο Ι. Ναό του πολιούχου Ύδρας Αγίου ενδόξου Νεομάρτυρα Αγίου Κωνσταντίνου του Υδραίου, ο Όρθρος και η Αρχιερατική θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ, ο οποίος μίλησε εμπνευσμένα. Ακολούθησε Δοξολογία και ο Σεβασμιότατος ανέπεμψε ενώπιον της Τιμίας Κάρας του Νεομάρτυρος ευχή...
15 Νοεμβρίου, 2020 - 10:04
Τελευταία ενημέρωση: 15/11/2020 - 10:05

Η Ύδρα τίμησε τον Πολιούχο της

Διαδώστε:
Η Ύδρα τίμησε τον Πολιούχο της

Με κατάνυξη τελέστηκε, χθες, 14 Νοεμβρίου 2020 στον πάγκαλο Ι. Ναό του πολιούχου Ύδρας Αγίου ενδόξου Νεομάρτυρα Αγίου Κωνσταντίνου του Υδραίου, ο Όρθρος και η Αρχιερατική θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ, ο οποίος μίλησε εμπνευσμένα.

Ακολούθησε Δοξολογία και ο Σεβασμιότατος ανέπεμψε ενώπιον της Τιμίας Κάρας του Νεομάρτυρος ευχή για την αποτροπή της λοιμικής νόσου, και για τους ασθενείς. Τις ακολουθίες μετέδωσε απευθείας ο Ραδιοφωνικός σταθμός της Πειραικής Εκκλησίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων