16/03/2024 04/04/2024 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ βρίσκεται στην Αίγινα, όπου και θα ξεκινήσει το Λειτουργικό πρόγραμμα για την Αγία και Μεγάλη Τεσσαρακοστή. Το πρωί του Σαββάτου 16ης Μαρτίου 2024, ο Σεβασμιώτατος συγκάλεσε υπό την πεπνυμένη Προεδρία του, Ιερατική Σύναξη με τους Πατέρες της νήσου. Ο Σεβασμιώτατος έθεσε διάφορα ποιμαντικά θέματα και ακολούθησε...
16 Μαρτίου, 2024 - 16:54
Τελευταία ενημέρωση: 04/04/2024 - 22:54

Ιερατική Σύναξη των κληρικών της Αίγινας συγκάλεσε ο Μητροπολίτης Ύδρας

Διαδώστε:
Ιερατική Σύναξη των κληρικών της Αίγινας συγκάλεσε ο Μητροπολίτης Ύδρας

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ βρίσκεται στην Αίγινα, όπου και θα ξεκινήσει το Λειτουργικό πρόγραμμα για την Αγία και Μεγάλη Τεσσαρακοστή.

Το πρωί του Σαββάτου 16ης Μαρτίου 2024, ο Σεβασμιώτατος συγκάλεσε υπό την πεπνυμένη Προεδρία του, Ιερατική Σύναξη με τους Πατέρες της νήσου.

Ο Σεβασμιώτατος έθεσε διάφορα ποιμαντικά θέματα και ακολούθησε συζήτηση. Ευχήθηκε δε πατρικά για την επί θύραις Αγία Τεσσαρακοστή.

Την Κυριακή της Τυρινής, 17ης Μαρτίου 2024 ο Σεβασμιώτατος θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Αιγίνης, ενώ το απόγευμα της ιδίας ημέρας στις 18:00 θα προεξάρχει του Πρώτου Κατανυκτικού Εσπερινού στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου της Νήσου, όπου και θα ομιλήσει, ενώ θα δοθεί και ο ασπασμός της συγγνώμης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων