30/07/2023 30/07/2023 Στον κεντρικό Ιερό Ενοριακό του Αγίου Νικολάου Αιγίνης ιερούργησε και ομίλησε σήμερα Κυριακή Η’ Ματθαίου, 30η Ιουλίου 2023, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ. Προ της απολύσεως χειροθέτησε σε Πρωτοπρεσβύτερο τον εφημέριο Αιδεσ. Οικονόμο π.Στυλιανό Κουτσούκο, εξαίρετο κληρικό και άριστο οικογενειάρχη ο οποίος διακρίνεται για το ήθος, την σεμνότητα, την προθυμία και...
30 Ιουλίου, 2023 - 14:16

Κυριακή Η’ Ματθαίου με χειροθεσία πρωτοπρεσβυτέρου στην Αίγινα

Διαδώστε:
Κυριακή Η’ Ματθαίου με χειροθεσία πρωτοπρεσβυτέρου στην Αίγινα

Στον κεντρικό Ιερό Ενοριακό του Αγίου Νικολάου Αιγίνης ιερούργησε και ομίλησε σήμερα Κυριακή Η’ Ματθαίου, 30η Ιουλίου 2023, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ.

Προ της απολύσεως χειροθέτησε σε Πρωτοπρεσβύτερο τον εφημέριο Αιδεσ. Οικονόμο π.Στυλιανό Κουτσούκο, εξαίρετο κληρικό και άριστο οικογενειάρχη ο οποίος διακρίνεται για το ήθος, την σεμνότητα, την προθυμία και την εργατικότητά του.
Ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη τον νέο Πρωτοπρεσβύτερο της τοπικής Εκκλησίας στην Αίγινα και τον εφοδίασε με σοφές πνευματικές συμβουλές.
    

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων