12/06/2022 12/06/2022 Την Κυριακή της Πεντηκοστής ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης ιερούργησε και τέλεσε τον Εσπερινό της Γονυκλισίας στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ύδρας. Χθες, ο Σεβασμιώτατος παρέστη συνοδευόμενος από τον Πρωτοσύγκελλο, του Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου και του  Διακόνου στα εγκαίνια της Έκθεσης στο “ΙΑΜΥ 1922 – 2022, Ιστορίες Μνήμης και Τέχνης Σ. Παπαλουκάς, Φ.Κόντογκου, Σ.Βασιλείου”. Ο Σεβασμιώτατος χαιρέτησε στα...
12 Ιουνίου, 2022 - 12:08
Τελευταία ενημέρωση: 12/06/2022 - 12:13

Κυριακή της Πεντηκοστής στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ύδρας

Διαδώστε:
Κυριακή της Πεντηκοστής στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ύδρας

Την Κυριακή της Πεντηκοστής ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης ιερούργησε και τέλεσε τον Εσπερινό της Γονυκλισίας στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ύδρας.

Χθες, ο Σεβασμιώτατος παρέστη συνοδευόμενος από τον Πρωτοσύγκελλο, του Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου και του  Διακόνου στα εγκαίνια της Έκθεσης στο “ΙΑΜΥ 1922 – 2022, Ιστορίες Μνήμης και Τέχνης Σ. Παπαλουκάς, Φ.Κόντογκου, Σ.Βασιλείου”.

Ο Σεβασμιώτατος χαιρέτησε στα εγκαίνια της εκθέσεως και συνεχάρη όλους τους συντελεστές και συνεργάτες της επιτυχημένης αυτής εκδηλώσεως εξαιρέτως δε την Διευθύντρια κ. Κων. Αδαμοπούλου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων